Verkoper internationaal2019-07-23T14:17:12+00:00

Verkoper internationaal

Functie

De mogelijkheden in deze functie zijn net zo breed als ons unieke totaalpakket van groen, logistiek en dienstverlening. Onze markten zijn zeer divers: groenvoorzieners, aanleg- en onderhoudsbedrijven, hoveniers, gemeenten, afhaalcentra en collega kwekers weten ons te vinden en waarderen.

In deze functie is een saaie dag niet mogelijk. Je spreekt met alle soorten organisaties op zeer verschillende niveaus. Van advies tot scherp geprijsd product. Van totaalpakket tot een enkele grote karakteristieke boom. Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een commercieel talent met bijzondere contactuele kwaliteiten, dadendrang en zakelijk instinct.

Je voelt je prima thuis in een verkooporganisatie met zeer korte lijnen. Dit voordeel weet je op een persoonlijke wijze in te zetten voor je relaties. Je geniet van de afwisseling en de onbegrensde mogelijkheden en dadendrang binnen ons bedrijf. Een echte no nonsens cultuur! Wij zijn vooral “doeners” !

Opleidingsniveau en ervaring zijn niet maatgevend. Eerder zijn jouw persoonlijke kwaliteiten, openheid en collegialiteit van doorslaggevende betekenis voor succes in deze functie. Uiteraard zijn kennis en vooral enthousiasme voor het groene product van groot belang. Kort samengevat zoeken wij niet een relatiemanager klassiek model, maar een echte resultaatgerichte handelaar met aanstekelijke sociale vaardigheden.

Dit zijn de basisvaardigheden. Mocht je nog geen taal spreken of kennis van het product hebben: wij helpen je om te scoren in het groen !

  • Rasverkoper, relatiebouwer – basis : service, vertrouwen en zakelijkheid
  • Netwerk van boomkwekerijen, handelshuizen, tuincentra en landinrichters
  • Groen, logistiek en dienstverlening: wij regelen alles om een beplantingsplan te realiseren, tot volle vrachtwagens met handelspartijen ter inrichting van cash & carry of tuincentrum
  • Van totaalpakket tot een enkele grote karakteristieke boom: waar en wanneer zullen we leveren ? Het komt altijd goed. Dat is onze overtuiging

Schoolverlater, junior, senior: karakter gaat vóór opleiding en ervaring ! Kom in het groen, logistiek en dienstverlening, ons team heeft versterking nodig

Kom een boom opzetten. Wij nemen je op in ons team en zorgen voor opleiding en training.

Mail een korte motivatie met cv aan

t.a.v. dhr. F. van Helvert
e mail fvh@huverba.nl
06 333 20819