Snel, efficiënt en zorgvuldig

Groen bij elkaar brengen is onze specifieke kwaliteit. We werken met specialistisch materieel, een slimme app, strategische hubs en professionele transportpartners uit de sector. Een hoogwaardig logistiek systeem, waarmee we snel, efficiënt én zorgvuldig bomen en planten kunnen leveren in heel Europa.

Logistiek
Meer over logisitiek
Logistiek

RooiApp

Dankzij de slimme rooiapp, die alle orderinformatie aan elkaar koppelt, is elke fase van het orderproces efficiënt.

Van het rooien tot het lossen op de juiste plek en tijd. Met behulp van de Rooiapp kunnen we de producten ook in de juiste volgorde laden. Ideaal, als het gaat om een groot project met verschillende loslocaties.

Logistiek

Hubs

Onze hubs zijn logistieke knooppunten en staan symbool voor onze kracht: groen bij elkaar brengen. Onze eigen rooiploegen en toeleverende kwekers brengen de bestelde producten naar de hubs.

Op elke hub worden twee maal per dag de producten verladen en voor transport gereed gemaakt.

Logistiek

Professionele partners

Welke boom, heester, of plant u ook zoekt, Huverba kan het leveren. Dankzij de nauwe samenwerking met tal van kwekers in de regio, die dagelijks hun producten bij onze hubs afleveren. Daarnaast werken we samen met vervoerders die net als wij de hoogste eisen stellen aan het transport van levend materiaal. Zo kunnen we in heel Europa het groen op de plek van bestemming brengen.

Kraanauto’s

Om het laden en lossen efficiënt én zorgvuldig te laten verlopen, ontwikkelde Huverba een speciale kraan, die door onze professionals bediend wordt. Met een minimum aan bewegingen lossen we daar bomen mee. Dat is in uw voordeel. Het laden of lossen verloopt snel, de bomen raken niet beschadigd én u hoeft geen kraan te huren.

Zo levert Huverba

> Alles wat u nodig heeft

> Tot in het plangat

> Exact volgens afspraak

> Met een korte levertijd

> Uitsluitend hoge kwaliteit

> Compleet of in deellading