Huverba heeft een uniek en breed sortiment aan bomen en planten. Op ruim 115 hectare eigen kwekerij in de Betuwe kweken wij al bijna een eeuw bomen en planten. Huverba heeft 3 bedrijfsonderdelen: ons handelsbedrijf, bomen in volle grond en heesters in container.

Wij leveren hiermee het totale groen pakket voor hoveniers, aanlegbedrijven, gemeentes, boomkwekerijen en andere ‘groene’ bestemmingen.

Met ons “all-in one” concept vinden onze bomen en planten hun weg door heel Europa.

Huverba zoekt zowel ervaren als junior kandidaten voor de volgende functie:

(JR) ACCOUNTMANAGER DUITSLAND

Wat houdt de functie in?

Als Accountmanager Duitsland verkoop jij onze producten op de Duitse markt. Je bedient onze bestaande Duitse klantenkring maar daarnaast ga jij nieuwe relaties die nog niet bekend zijn met onze concept overtuigen om bij ons te gaan bestellen!

Huverba wil groeien in Duitsland en daar hebben we jou voor nodig!
Ons eigen aanbod vanuit de kwekerij is groot, maar mocht je niet kunnen vinden wat de klant zoekt, dan kun je bouwen op ons inkoopteam. Vier inkopers die door hun ervaring en netwerk precies de weg weten om het gevraagde groen snel te vinden. Voor hen is het dé sport om hierin te slagen.

Verder sta je op groenbeurzen in binnen- en buitenland. In de zomer bezoek je jouw klanten en leid je klanten rond op onze kwekerijen. Eén van de leukste aspecten van jouw baan als accountmanager.

Wat biedt Huverba jou?
Bij Huverba geloven we in samen doelen bereiken, Daarom vinden wij het belangrijk dat wij jou helpen groeien. Groeien in het vak, je kennis van bomen en planten vergroten maar ook door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen. Ben je de Duitse taal nog niet machtig? Wij bieden je graag een opleiding aan.
Bij Huverba krijg je veel vrijheid, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

Lijkt het je interessant om met ons deze uitdaging aan te gaan?

Kom eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden;
app of bel Derk van Dorland via 06 12 01 94 10.