Inkoper bomen, heesters en planten2019-07-23T14:01:25+00:00

Inkoper bomen, heesters en planten

Functie

In deze dynamische functie zorg je voor een optimale inkoop van boomkwekerijproducten vanuit geheel Europa. Regelmatig ga je op bezoek bij bestaande en nieuwe relaties om contacten te onderhouden en uit te breiden. Hiermee zorg je voor een meer dan compleet aanbod voor onze verkopers. Je onderhandelt met telers en handelshuizen, zorgt voor een goede relatie. Niet alleen voor de deal op dat moment, maar vooral ook voor de langere termijn.

Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van de actuele marktsituatie en de verwachte ontwikkelingen en trends in de boomkwekerijwereld. Je inventariseert het productaanbod en voorziet de afdeling verkoop van gerichte aanbiedingen en ideeën om het totaalpakket van Huverba zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Alle geleverde producten worden gecontroleerd op kwaliteit, specificatie, snelheid en wijze van levering. Je ziet toe op een goede administratie van afspraken en een continue evaluatie van de samenwerking met onze toeleveranciers.

Dit zijn de basisvaardigheden die nodig zijn:

  • Netwerker, betrouwbare onderhandelaar, resultaatgerichte teamplayer
  • Realisatie totaalpakket, weet alles te vinden, gaat partnerships met leveranciers aan, zorgt voor markt- en productinformatie, beschikbaarheid, prijsniveau, realiseert marges
  • Zeer korte lijnen met verkoop, snel handelen, van aanvraag tot order, van order tot levering
  • Wij zoeken, vinden en leveren wat onze klanten nodig hebben, omdat we samen kunnen werken

Schoolverlater, junior, senior: karakter gaat vóór opleiding en ervaring ! Kom in het groen, logistiek en dienstverlening, ons team heeft versterking nodig

In deze functies is een saaie dag niet mogelijk. Geniet mee van de afwisseling, de onbegrensde mogelijkheden en dadendrang van ons bedrijf binnen een echte “doeners” en no nonsense cultuur.

Kom een boom opzetten. Wij nemen je op in ons team en zorgen voor opleiding en training.

Mail een korte motivatie met cv aan

t.a.v. dhr. F. van Helvert
e mail fvh@huverba.nl
06 333 20819