INKOPER bomen, heesters en planten

Huverba is gevestigd in Opheusden. We zijn niet alleen kweker, maar vooral dienstverlener. Zo ervaren onze klanten dat. Het jaar rond leveren we een compleet
pakket bomen, heesters en planten.

Een deel daarvan kweken we op onze 140 hectare eigen kwekerij. Dankzij een sterk logistiek concept groeien we gestaag. Alle ruimte dus voor professionals die graag meegroeien.

Wij zijn op zoek naar:

INKOPER bomen, heesters en planten

In deze dynamische functie zorg je voor een optimale inkoop van boomkwekerijproducten vanuit geheel Europa. Regelmatig ga je op bezoek bij bestaande en nieuwe relaties om contacten te onderhouden en uit te breiden. Hiermee zorg je voor een meer dan compleet aanbod voor onze verkopers. Je onderhandelt met telers en handelshuizen, zorgt voor een goede relatie.

Niet alleen voor de deal op dat moment, maar vooral ook voor de langere termijn.

Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van de actuele marktsituatie en de verwachte ontwikkelingen en trends in de boomkwekerijwereld. Je inventariseert het productaanbod en voorziet de afdeling verkoop van gerichte aanbiedingen en ideeën om het totaalpakket van Huverba zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Alle geleverde producten worden gecontroleerd op kwaliteit, specificatie, snelheid en wijze van levering. Je ziet toe op een goede administratie van afspraken en een continue evaluatie van de samenwerking met onze toeleveranciers.

Inkoper bomen, heesters en planten

Dit zijn de basisvaardigheden die nodig zijn – het ideaalplaatje – :

– Netwerker, betrouwbare onderhandelaar, resultaatgerichte teamplayer
– Realisatie totaalpakket, weet alles te vinden, gaat partnerships met leveranciers aan, zorgt voor markt- en productinformatie, beschikbaarheid, prijsniveau, realiseert marges
– Zeer korte lijnen met verkoop, snel handelen, van aanvraag tot order, van order tot levering
– Wij zoeken, vinden en leveren wat onze klanten nodig hebben, omdat we samen kunnen werken

Schoolverlater, junior, medior: karakter gaat vóór opleiding en ervaring ! Kom in het groen, logistiek en dienstverlening, ons team heeft versterking nodig!

Kom een boom opzetten. Mocht je nog geen taal spreken of geen kennis van het product hebben: wij helpen je om te scoren in het groen ! Wij nemen je op in ons team en zorgen voor plezier en training terwijl je meteen praktisch aan de slag kunt. Genoeg te doen.

Kom een boom opzetten. Wij nemen je op in ons team en zorgen voor opleiding en training. Zoveel, zo breed en zo specifiek als nodig !

Geniet mee van de afwisseling, de onbegrensde mogelijkheden en dadendrang van ons bedrijf binnen een echte “doeners” en no nonsense cultuur.

Mail een korte motivatie met cv aan F. van Helvert – e mail fvh@huverba.nl – 06 333 20819
Bel gerust voor meer informatie of een rondleiding op ons bedrijf