Doelgroepen

Aanleg & Onderhoud

De juiste producten, op het juiste moment, op de juiste plek. We durven het u te beloven. Dankzij onze uitgekiende logistiek zorgen we dat uw aanleg- of onderhoudsproject probleemloos verloopt wat betreft het groen. Ongeacht de aantallen of de plaats van bestemming. Daarnaast adviseren we,  al dan niet op locatie, bij het maken van de juiste keus. Dat doen we vaak in samenwerking met de landschaps- of tuinarchitect. Omdat we onze producten kennen, kunnen we adviseren met het eindbeeld voor ogen. Dat ziet u terug in het resultaat.

Doelgroepen

Landgoed & natuurinrichting

Bij het onderhouden of inrichten van natuurgebieden en landgoederen is het vaak zoeken naar de balans tussen budget en ideaal. Huverba kan scherp leveren uit eigen teelt en inkoop. We dragen op die manier graag bij aan een mooi en groen landschap. Zo steunen we burgerinitiatieven die zich richten op het behoud of herstel van de natuur.

Doelgroepen

Handelaren

Veel keus en snelle levering: daar wordt u als handelaar op afgerekend. Huverba snapt wat u nodig heeft. Wij leveren snel en maken uw assortiment compleet, ook als het gaat om boomkwekerijartikelen en andere aanverwante groenproducten. Bel ons voor meer informatie.

Doelgroepen

Hoveniers

Een breed assortiment, beschikbaarheid en kwaliteit: alles wat voor u als hovenier belangrijk is, vindt u bij Huverba. Wij leveren zowel grote aantallen als enkelstuks. Ook aanvullende diensten, zoals een ontwerp of werktekening, kunnen wij voor u regelen.

Doelgroepen

Kwekers

Wilt u als kweker uw assortiment completeren met kwaliteitsproducten? Huverba levert wat u zoekt, handelsklaar of als halfklaar product om door te kweken, zowel uit volle grond als uit containerteelt.