Commercieel TRAINEE internationale handel

Huverba is gevestigd in Opheusden. We zijn niet alleen kweker, maar vooral dienstverlener. Zo ervaren onze klanten dat. Het jaar rond leveren we een compleet
pakket bomen, heesters en planten.

Een deel daarvan kweken we op onze 140 hectare eigen kwekerij. Dankzij een sterk logistiek concept groeien we gestaag. Alle ruimte dus voor professionals die graag meegroeien.

Wij zijn op zoek naar:

Commercieel TRAINEE internationale handel

De mogelijkheden in deze functie zijn net zo breed als ons unieke totaalpakket van groen, logistiek en dienstverlening. Onze markten zijn zeer divers: groenvoorzieners, handelshuizen, tuincentra, landinrichters, aanleg- en onderhoudsbedrijven, hoveniers, gemeenten, afhaalcentra en collega kwekers weten ons te vinden en waarderen. In deze functie is een saaie dag niet mogelijk.

Je spreekt met alle soorten organisaties op zeer verschillende niveaus. Van advies tot scherp geprijsd product. Van totaalpakket tot een enkele grote karakteristieke boom. Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een commercieel talent met bijzondere contactuele kwaliteiten, dadendrang en zakelijk instinct.

Je voelt je prima thuis in een verkooporganisatie met zeer korte lijnen. Dit voordeel weet je op een persoonlijke wijze in te zetten voor je relaties. Je geniet van de afwisseling en de onbegrensde mogelijkheden en dadendrang binnen ons bedrijf.

Een echte no nonsens cultuur! Wij zijn vooral “doeners”!

Opleidingsniveau en ervaring zijn niet maatgevend. Eerder zijn jouw persoonlijke kwaliteiten, openheid en collegialiteit van doorslaggevende betekenis voor succes in deze functie. Uiteraard zijn kennis en vooral enthousiasme voor het groene product van groot belang. Kort samengevat zoeken wij niet een relatiemanager klassiek model, maar een echte resultaatgerichte handelaar met aanstekelijke sociale vaardigheden.

Commercieel TRAINEE internationale handel

Kernwaarden:

– Ras verkoper en relatiebouwer: plezier, flair, innemend, servicegericht, vertrouwen en zakelijkheid, competitief en prestatiegericht

– Groen, logistiek en dienstverlening: wij regelen alles. Je houdt ervan om zakengoed te regelen

– Van totaalpakket tot een enkele grote karakteristieke boom: waar en wanneerzullen we leveren ?

Het komt altijd goed. Dat is jouw en onze overtuiging

Schoolverlater, junior, medior: karakter gaat vóór opleiding en ervaring ! Kom in het groen, logistiek en dienstverlening, ons team heeft versterking nodig!

Kom een boom opzetten. Mocht je nog geen taal spreken of geen kennis van het product hebben: wij helpen je om te scoren in het groen ! Wij nemen je op in ons team en zorgen voor plezier en training terwijl je meteen praktisch aan de slag kunt. Genoeg te doen.

Kom een boom opzetten. Mocht je nog geen taal spreken of geen kennis van het product hebben: wij helpen je om te scoren in het groen !

Wij nemen je op in ons team en zorgen voor plezier en training terwijl je meteen praktisch aan de slag kunt. Genoeg te doen.

Mail een korte motivatie met cv of bel in ieder geval
Frank van Helvert – e mail fvh@huverba.nl – 06 333 20819 – www.huverba.nl