Commercieel medewerker binnendienst M/V2018-09-28T10:10:56+00:00

Commercieel medewerker binnendienst M/V

Functie

Een baan met perspectief binnen een dynamische en snelgroeiende organisatie. In deze functie ondersteun je het internationale verkoopteam. Je hebt contact met klanten en doet voorbereidend werk zoals het behandelen van aanvragen en het uitwerken van offertes. Als dat past, volg je deze zelf op en bouw je op deze wijze aan je eigen klantenkring. Je assisteert in het hele proces van aanbieding tot en met levering en nazorg voor bestaande en nieuwe relaties in met name het Verenigd Koninkrijk. Dit zijn gerenommeerde boomkwekerijen, handelshuizen en landinrichters.

In deze functie is een saaie dag niet mogelijk. Je spreekt met alle soorten organisaties op zeer verschillende niveaus. Van advies tot scherp geprijsd product. Van totaalpakket tot een enkele grote karakteristieke boom.

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een commercieel talent met bijzondere contactuele kwaliteiten, dadendrang en zakelijk instinct. Je beheerst de Engelse taal in ieder geval in woord, je bent behulpzaam, servicegericht en nauwkeurig in je werk. Je hebt een praktische instelling, je bent leergierig en zeker niet afwachtend. Je voelt je thuis in een organisatie met korte lijnen en een directe communicatiestijl. Opleidingsniveau en ervaring zijn niet maatgevend. Eerder zijn jouw persoonlijke kwaliteiten, openheid en collegialiteit van doorslaggevende betekenis voor succes in deze functie. Uiteraard zijn kennis en vooral enthousiasme voor het groene product van groot belang.

Aanbod

  • Een functie met veel uitdaging en mogelijkheden voor eigen initiatief
  • Internationale werkomgeving in een dynamische branche
  • Bedrijf van ondernemers, die durven investeren in mensen, relaties en middelen
  • Informeel en prettig werkklimaat, met het vizier op resultaten
  • Klantgestuurde organisatie met een zeer onderscheidend serviceniveau
  • Een pakket arbeidsvoorwaarden met perspectief
  • Op jouw tempo groei je in een functie met vrijwel onbeperkte mogelijkheden

Kom een boom opzetten!

Mail een korte motivatie met cv aan

Huverba
t.a.v. dhr. F. van Helvert
e mail fvh@huverba.nl
06 333 20819

Reageer gelijk en we nemen contact op!