Zoekt u vollegrondsbomen van topkwaliteit?

Laanbomen, meerstammen, vormbomen en solitairen. De kwaliteit ziet u onder andere terug in het goede wortelgestel, de uitstekende kroon-stamverhouding, een prachtige kroonvorm en een hoog aanslagpercentage. We kweken zowel in klei als in zandgrond, afhankelijk van wat de betreffende boomsoort nodig heeft.Ook in de vollegrondsteelt telt de efficiëntie voor Huverba. Onze percelen liggen in de buurt, zodat we met een minimum aan logistieke bewegingen kunnen werken. Dat is tegelijk goed voor het milieu. Dankzij de duizenden bomen die we kweken en de slimme logistiek werken we CO2 neutraal.

Wij kweken

meer dan

700 soorten

Bekijk ons assortiment
assortiment

3xV – 5xV

U kunt honderden soorten laanbomen bij Huverba in verschillende verplantingscategorieën krijgen.

– 3 keer verplant: stamomvang van 12/14 tot 20/25, stamhoogte minimaal 2,20 meter, rijafstand 2 meter, onderlinge afstand 1,50 meter.

– 4 keer verplant: stamomvang van 20/25 tot 35/40, stamhoogte minimaal 2,40 meter, rijafstand 2,50 meter en onderlinge afstand 2 meter.

– 5 keer verplant: stamomvang vanaf 35/40, stamhoogte minimaal 2,80 meter, rijafstand 4 meter en onderlinge afstand 3 meter.

assortiment

Heesters en vaste planten

Welke heesters of vaste planten u ook zoekt voor uw project, Huverba kan ze leveren.

Of het nu gaat om grote aantallen of juist een exclusieve soort, wij zorgen ervoor dat de juiste soort op het juiste moment op de juiste plek staat.

Laat ons weten wat u zoekt.

Wilt u weten welke soorten u in uw project het beste kunt toepassen? Onze specialisten adviseren uw graag.

We helpen u graag verder.

assortiment

Meerstammen

Meerstammigen hebben een unieke landschappelijke waarde. Zowel in siertuinen als in stedelijk groen voegen ze veel toe.

Huverba kweekt 180 soorten, met drie tot vijf grondtakken, in hoogte variërend van 2,50 meter tot 5,00 meter. Ze worden op een afstand van 3,00 x 1,50 meter gekweekt.

assortiment

Coniferen/Solitairen

Sterk en onderhoudsarm. Coniferen zijn uitstekend geschikt als stedelijk groen of als groene aankleding in siertuinen.

We kweken ze op een afstand van 3,00 x 1,50 meter. De hoogten variëren van 1,75 meter tot 4,00 meter. Voor laanvormen begint de kroon bij 1,80 meter. De solitairen zijn volledig bezet met groen.

assortiment

Bomen in container

Laanbomen

De laanbomen uit containerteelt variëren in stamomvang van 10/12 tot 20/25. Ze worden geteeld in kweekzak of pot van 40, 50, 75 of 100 liter. Hoge kwaliteit bomen, die snel en goed aanslaan.

Meerstammen en solitairen

Naast laanbomen leveren we ook meerstammigen, solitairen en beveerde bomen uit containerteelt. Ze worden al bij het oppotten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. De hoogten variëren van 3,00 tot 5,00 meter. Wilt u een overzicht van de specifieke soorten die we kweken of een bestelling plaatsen? Bel of mail ons, we staan klaar om u te helpen.

Wilt u weten wat onze actuele voorraad is?

Aanvraag

Als u uw gegevens invult, mailen wij u de voorraadlijst.

0
soorten bomen
0
soorten planten
0
stuks planten
0
stuks bomen

Virtual Tour

Om u een goede belevenis te geven van ons product, beschikken wij over een 360 graden panorama camera. De techniek vergelijkbaar met Google Maps, zorgt er voor dat u op bepaalde plekken in onze kwekerij `rond kunt lopen`. 

assortiment