Huverba is gevestigd in Opheusden en heeft twee extra locaties met plantenteeltterreinen in Huissen en Geldermalsen. Het ontzorgen van onze klanten én het verzorgen van planten zit in ons DNA, nét als het ambacht van de boom- en plantenkwekerij.
We zijn niet alleen kweker, maar vooral dienstverlener. Als all-in-one leverancier leveren wij jaar rond een compleet pakket bomen, heesters en planten. Een deel daarvan kweken we op onze 115 hectare eigen kwekerij.
Dankzij een sterk logistiek concept groeien we gestaag. Alle ruimte dus voor mensen met een groen hart voor planten.

Aspirant Locatiemanager

40 uur per week

Zoek jij een baan met perspectief binnen een dynamische en snelgroeiende organisatie?

Als aspirant locatiemanager word jij begeleid en opgeleid om zelfstandig één van onze drie plantenteelt locaties aan te sturen. Jij begeleidt vervolgens je eigen team, bewaakt de teeltprocessen en zorgt dat zowel jij, je collega’s als onze planten groeien en floreren. Je werkt op één van onze terreinen, zowel in de kassen, als op de velden. Deze functie is veelzijdig en dynamisch. Jouw inzet bepaalt mede onze kwaliteit.

Wat zoeken wij in jou?

Je bent een aanpakker, hebt verantwoordelijkheidsgevoel én dé drive. De drive om jouw werkzaamheden tot in detail goed uit te voeren. De groei van onze planten is het gezamenlijk doel, jouw inzet bepaalt mede ons succes als all-in-one leverancier van een compleet groenconcept.
Je hebt een praktische instelling, je bent leergierig en wilt aanpakken. Onze organisatie heeft korte lijnen en een directe communicatiestijl, Huverba is praktisch, laagdrempelig én efficiënt. Opleidingsniveau en ervaring zijn niet het belangrijkst want wij geven om jouw persoonlijke kwaliteiten, openheid en collegialiteit. Uiteraard zijn kennis en vooral enthousiasme voor ons groene product van groot belang.

Wat bieden wij jou?

  • Een functie met veel uitdaging en mogelijkheden voor eigen initiatief
  • Bedrijf met ondernemers aan het roer, die durven investeren in mensen, relaties en middelen
  • Informeel en prettig werkklimaat in een ontspannen, gezellig team dat gaat voor het resultaat
  • Een pakket arbeidsvoorwaarden met perspectief
  • De mogelijkheid om op jouw tempo te groeien met vrijwel onbeperkte mogelijkheden en
    afwisseling

Heb jij ervaring met teelt en de ambitie? Bel of app dan naar Gijsbert Arends: 06 46 05 03 08.