Huverba is gevestigd in Opheusden.. Het ontzorgen van onze klanten zit in ons DNA, nét als het ambacht van de boom- en plantenkwekerij. We zijn niet alleen kweker, maar vooral dienstverlener.

Zo ervaren onze klanten dat. Het jaar rond leveren we een compleet pakket bomen, heesters en planten. Een deel daarvan kweken we op onze 115 hectare eigen kwekerij. Dankzij een sterk logistiek concept groeien we gestaag. Alle ruimte dus voor professionals die graag meegroeien

Administratief medewerker

24 – tot 40 uur per week

Zoek jij een baan met perspectief binnen een dynamische en snelgroeiende organisatie?

Door een uitbreiding van het administratieve team zijn wij op zoek naar een duizendpoot. In deze veelzijdige functie ben jij de spil tussen het commerciële team en de productiebedrijven. Samen met je collega’s regel jij de orderverwerking, de voorraadposities en transacties. In een intensieve samenwerking voorzie je de afdelingen productie, verkoop en logistiek van alle benodigde informatie. Daarnaast ben jij inzetbaar bij het commerciële team, dat jij assisteert bij het maken van offertes.

Wat zoeken wij in jou?

Je bent behulpzaam, servicegericht en nauwkeurig in je werk. Je hebt een praktische instelling, je bent leergierig en zeker niet afwachtend. Je voelt je thuis in een organisatie met korte lijnen en een directe communicatiestijl. Opleidingsniveau en ervaring zijn niet het belangrijkst want wij geven om jouw persoonlijke kwaliteiten, openheid en collegialiteit. Uiteraard is enthousiasme voor ons groene product van groot belang.

Wat bieden wij jou?

  • Een functie met veel uitdaging en mogelijkheden voor eigen initiatief
  • Bedrijf met ondernemers aan het roer, die durven investeren in mensen, relaties en middelen
  • Informeel en prettig werkklimaat in een ontspannen, gezellig team dat gaat voor het resultaat
  • Een pakket arbeidsvoorwaarden met perspectief
  • De mogelijkheid om op jouw tempo te groeien met vrijwel onbeperkte mogelijkheden en afwisseling

Ben jij een schoolverlater? Reageer vooral, Huverba heeft een plek voor iedereen!  Samen met jou ontdekken we alle mogelijkheden.

Mail, bel of app:
Derk van Dorland
ddmt@huverba.nl
06 12 01 94 10