//GOALGETTER Verenigd Koninkrijk M/V

GOALGETTER Verenigd Koninkrijk M/V

Huverba is gevestigd in Opheusden. We zijn niet alleen kweker, maar vooral dienstverlener. Zo ervaren onze klanten dat. Het jaar rond leveren we namelijk een compleet pakket bomen, heesters en planten. Een deel daarvan kweken we op onze 140 hectare eigen kwekerij. Dankzij een sterk logistiek concept groeien we gestaag. Alle ruimte dus voor professionals die graag meegroeien

Scoren in het groen

Verkoper Engeland

De mogelijkheden in deze functie zijn net zo breed als ons unieke totaalpakket van groen, logistiek en dienstverlening. Onze markten zijn zeer divers: groenvoorzieners, aanleg- en onderhoudsbedrijven, hoveniers, gemeenten, afhaalcentra en collega kwekers weten ons te vinden en waarderen.

In deze functie is een saaie dag niet mogelijk. Je spreekt met alle soorten organisaties op zeer verschillende niveaus. Van advies tot scherp geprijsd product. Van totaalpakket tot een enkele grote karakteristieke boom.

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een commercieel talent met bijzondere contactuele kwaliteiten, dadendrang en zakelijk instinct.

Je voelt je prima thuis in een verkooporganisatie met zeer korte lijnen. Dit voordeel weet je op een persoonlijke wijze in te zetten voor je relaties. Je geniet van de afwisseling en de onbegrensde mogelijkheden en dadendrang van ons bedrijf.

Een opleidingsniveau is niet maatgevend, eerder zijn jouw persoonlijke kwaliteiten, openheid en collegialiteit van doorslaggevende betekenis voor succes in deze functie. Uiteraard zijn kennis en vooral enthousiasme voor het groene product van groot belang.

Kom een boom opzetten

Mail een korte motivatie met cv aan

Huverba
t.a.v. dhr. F. van Helvert
e mail fvh@huverba.nl
06 333 20819

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

2018-05-30T07:21:57+00:00